2016-03-16

Hej alla Rörtångsbor!

Först av allt; Tack för förra året! Roligt att så många ville vara med och betala! Vi hade en väldigt lyckad midsommar, vilket väder! Tack alla som kom!

Vi hade även en lyckad poängpromenad, titta gärna på hemsidan för bilder www.rortangen.se eller på vår facebooksida; https://www.facebook.com/RortangensFritidsforening

Rörtångens Fritidsförening har i många år haft hand om lekplatsen, ordnat midsommarfirande, poängpromenader och fixat ett pingisbord, dessa saker är tillgängliga för alla som är med och betalar årsavgiften som är 150kr per hushåll. För att vi skall kunna fortsätta med dessa roliga saker och underhålla de saker vi har hand om är vi beroende av Er som medlemmar.

Var vänliga och betala in årsavgiften via överföring på konto i Ica banken;

9272-120 413 0

Gärna senast 2016-06-30. OBS; Märk med efternamn och husnummer. Efter att betalningen kommit in lägger vi medlemskortet i Er brevlåda. Vill ni hellre betala med kontanter går det bra att komma till oss på Rörtången 293. Det går även bra att betala kontant i kiosken, eller via swisch på 0709-396767.

Observera att vi inte heller i år inte kommer att gå runt till er och samla in medlemsavgiften.

Har ni några frågor, maila till fritidsforeningen@rortangen.se eller ring 0303-53150. Titta gärna in vår blogg för att hålla er uppdaterade på vad som händer på Rörtången; www.rortangen.se eller på facebook: https://www.facebook.com/RortangensFritidsforening

Önskar Er en riktigt fin sommar, Rörtångens Fritidsförening genom Karin Sundqvist.

**************************************************************************************
2015-06-08
I många, många år har vi haft fantastisk hjälp av Henry Öst som har klippt gräset på lekplatsen och hållit så snyggt å fint! Vi tackar av Henry i år och lämnar med varm hand över till Leif Oskarsson.
I samband med detta har vi köpt in en ny gräsklippare.
Tack Leif för att du ställer upp! 🙂

2015-04-20

Snart kommer vi att gå runt och lägga årets lappar i allas brevlådor och vi hoppas verkligen att intresset att betala medlemsavgiften är lika stor som förra året. =)

*******************

Uppdaterad info 2014-07-23:

Hittills är det ca 100 st som har betalt in och vi är så tacksamma för att ni har gjort detta. Stort TACK till er! 🙂

Till er som inte har betalt in kommer en vädjan om att ni skall göra det, alla pengar som kommer in till Rörtångens Fritidsförening går ju tillbaka till er som bor på Rörtången. Till lekplatsen, midsommarfirandet, poängpromenaden mm mm, så snälla betala in medlemsavgiften 🙂
***********************************
Uppdaterad info 15/5, Betalningen skall göras som en överföring och inte som en bank-girobetalning.
Märk med efternamn och husnummer så är det lätt att bocka av er 😉
-Tack! 
*********************************
Vi har delat ut en lapp till ALLA Rörtångsbor med följande text:

Hej alla Rörtångsbor!

I många år har Rörtångens Fritidsförening haft hand om lekplatsen, ordnat midsommarfirande, poängpromenader, fixat så att det finns en boulebana och ett pingisbord, dessa saker är tillgängliga för alla som är med och betalar årsavgiften som är 150 kr per hushåll.

För att vi skall kunna fortsätta med dessa roliga saker är vi beroende av Er som medlemmar. Var vänliga och betala in årsavgiften på konto i

Ica banken; 9270-769 581 5 senast 2014-06-30.

OBS; Märk med namn och husnummer

Observera att vi i år inte kommer att gå runt till er och samla in medlemsavgiften

Efter att betalningen kommit in lägger vi medlemskortet i Er brevlåda. Vill ni hellre betala med kontanter går det bra att komma till oss på Rörtången 293.

Vill man donera en frivillig summa till föreningen så går det naturligtvis bra, detta görs till kontot ovanför, glöm inte att märk med namn eller om man vill vara anonym, märk med Rörtången.

Har ni några frågor eller funderingar, maila till rortangensfritidsforening@live.se
Önskar Er en fin sommar,

Rörtångens fritidsförening genom ordförande Karin Sundqvist.

******************************************

Det har redan kom in en del betalningar och vi är otroligt tacksamma att ni ställer upp!